Celebra Kat Von D, hărțuită și sechestrată la același internat la care a fost și Paris Hilton: „Mi-au creat tulburări post-traumatice”

 

După dezvăluirile șocante ale lui Paris Hilton, din ce în ce mai multe vedete din showbiz-ul internațional și-au făcut curaj să vorbească despre momentele traumatizante prin care au trecut. Printre ele se numără și celebra Kat Von D care a fost hărțuită și sechestrată la același internat despre care a povestit și moștenitoarea imperiului Hilton.

Kat Von D a vorbit deschis, în cadrul unui video pe instagram, despre abuzurile la care a fost supusă în timpul adolescenței. Artista tatuatoare a dezvăluit că a fost la aceeași școală ca Paris Hilton, Provo Canyon Shool din Utah, acolo unde și ea a fost marcată pentru tot restul vieții de abuzurile pe care le-a trăit.

Kat Von D i-a mulțumit public lui Paris Hilton pentru curajul pe care i l-a dat, prin mărturisirile pe care le-a făcut, vorbind și ea despre o experiență similară pe care a trăit-o la Provo Canyon School.

Mulțumesc, Paris Hilton, că mi-ai dat curajul să vorbesc despre faptul că am fost închisă pentru jumătate de an, fără să văd măcar soarele, la Provo Canyon School din Utah. Am petrecut acolo șase luni traumatizante din viața mea de adolescentă, care mi-au creat tulburări post-traumatice, din cauza regulilor non-etice și abuzive ale acestei ‘școli’, care încă EXISTĂ.”, a spus Kat Von D.

În documentarul „This is Paris”, Paris Hilton a scos la iveală detalii șocante despre episoadele violente pe care le-a suportat, în cadrul școlii unde chiar părinții au trimis-o.  „Cred că era scopul lor să ne distrugă (n.r. despre profesorii de acolo). Erau abuzivi din punct de vedere fizic, ne loveau și ne sugrumau. Voiau să insufle frică tuturor copiilor pentru că așa eram prea speriați să nu ne supunem lor”, declara Paris Hilton într-un interviu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest