Celebritatea nu l-a schimbat pe Luis Gabriel: „Am aceiași prieteni, același anturaj, același stil de viață”

 

Artistul susține că nu au avut loc modificări radicale în viața lui, după ce a devenit cunoscut. Luis Gabriel a rememorat începuturile sale în muzică.

 

După ce a lansat piesa ”Toate Diamantele”, care a urcat vertiginos în topuri, Luis Gabriel a devenit o celebritate în showbiz-ul românesc. Artistul a dezvăluit că a primit numeroase oferte de a participa la evenimente, dar le-a refuzat pentru că nu era pregătit. Cântărețul a mai mărturisit, în exclusivitate la Antena Stars, că nu s-a schimbat prea tare de când a intrat în showbiz, menținându-și vechile prietenii și anturaje.

 

„Cum să uiți de unde ai plecat? Asta nu pot să o cred. Am aceiași prieteni, același anturaj, același stil de viață pe care îl aveam și înainte. Nu sunt un om care să mă plâng că am avut trecut dureros. Îmi permiteam, bine nu îmi permiteam ce am acum. Nici acum nu îmi permit foarte multe. Sunt un om normal. Sunt un om care îmi întrețin familia. Am ce-mi trebuie. Are băiatul meu tot ce îi trebuie. Soția mea la fel. Cel mai important în viață este să fii respectuos. Dacă ai dat „Sărut mâna” și „Bună ziua”, eu zic că n-are cine să aibă ceva cu tine sau să fie cu nasul pe sus”, a spus Luis Gabriel, pentru Antena Stars.

 

Luis Gabriel a explciat că motivul care l-a făcut să refuze la începutul carierei o serie de oferte de muncă are legătură cu faptul că nu era foarte sigur pe potențialul său, că mai avea nevoie să repete în studio pentru a apărea pe scene.

 

„Tuturor ne este frică de eșec, dar muncești până reușești. Și trebuie să reușești. Atunci când eu am lansat piesa „Toate diamantele”, nu eram pregătit, pentru că nu puteam să cânt live cu o trupă. Nu știam ce înseamnă. Nu cunoșteam muzica. Am refuzat foarte multe oferte atunci când am lansat melodia, să merg să cânt și nu-mi permiteam să refuz atunci, dar le-am refuzat, pentru că nu puteam să fac o greșeală și să apar nepregătit. Patru - cinci luni de zile am stat și m-am pregătit în studio cu băieții și am cântat zi de zi”, a mai spus artistul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest