Celebrități care și-au găsit sufletul pereche. Soțiile lor nu se încadrează la „idealul” 90-60-90 

 
+8 click pentru
galerie

Dragostea adevărată nu ține cont aspectul fizic. Frumuseţea este asociată cu anumite caracteristici fizice, iar în zilele noastre majoritatea femeilor tind spre măsurile perfecţiunii, 90-60-90, pentru a fi cât mai atrăgătoare în ochii bărbaților.

Există și excepții, opt actori faimoși de la Hollywood care și-au găsit marea iubire din rândul femeilor obișnuite, ce nu au siluetă de manechin și au trecut de prima tinerețe.

1. Celebrul Hugh Jackman putea avea orice femeie de pe planetă, însă inima lui aparține de aproape 20 de ani Deborrei Lee Furness. Aceasta este mai în vârstă cu 13 ani decât actorul, dar cei doi nu țin cont de stereotipuri și se iubesc nebunește.

2. La fel și în cazul lui Misha Collins și Victoriei Vantoch. Au fost colegi de școală, s-au căsătorit în 2002 și am împreună doi copii.

3. Josh Holloway și Yessica Kumal
Sunt căsătoriți de 13 ani și sunt extrem de fericiți împreună. Starul din serialul Lost este un tătic tare mândru de cei doi copii, un băiat și o fetiță.

4. Aaron Taylor-Johnson și Sam Taylor-Johnson
Cu toate că diferența dintre cei doi soți este de 23 de ani, Sam este îndrăgostit nebunește de partenera sa de viață.

5. Chris Noth și Tara Wilson
Celebrul Mr. Big din serialul Sex and the City și-a ales ca parteneră de viață o fostă chelneriță pe care a întâlnit-o la unul dintre cluburile sale. Acum sunt parteneri de afaceri și se sprijină unul pe celălalt.

6. Matt Damon și Luciana Barroso
În timpul unor filmări ce au avut loc în Miami, Matt Damon și-a întâlnit sufletul pereche într-un bar. De atunci sunt nedespărțiti, în 2007 Matt Damon și Luciana Barroso s-au căsătorit și au împreună trei copii.

7. Ethan Hawke și Ryan Shawhughes
Ethan Hawke s-a cuplat cu dădaca, chiar în timpul căsătoriei cu frumoasa Uma Thurman. După divorț, actorul s-a căsătorit cu Ryan Shawhughes și de atunci sunt inseparabili.

8. Pierce Brosnan și Keely Shaye Smith
Agentul 007 și-a găsit ca parteneră de viață pe jurnalista Keely Shaye Smith. Au o viață împlinită și o familie numeroasă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest