Celebru afacerist român, gest șocant! A vrut să își plimbe mama moartă cu mașina prin oraș! VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Un celebru afacerist român a fost la un pas să facă un gest șocant! A vrut să își plimbe mama moartă cu mașina prin oraș, după ce aceasta a decedat chiar în noaptea de Revelion, la 00:00, din cauza unui stop cardio-respirator.

Serghei Mizil a povestit în cadrul emisiunii „Agenția VIP”, în urmă cu ceva timp, că ființa de care a fost cel mai apropiat a fost mama sa. Vestea pierderii ei a venit ca un șoc în viața lui, motiv pentru care a fost la un pas de un gest șocant.

„Eu eram mai legați de frați. Ce chestie ciudată, a murit mama, a murit tata, au murit frații. Singurii la care mă gândesc sunt mama și Răzvan. Mama a murit la un Revelion la ora 12:00. A făcut stop cardiac. Eram la restaurant cu toată lumea și m-a sunat tata și mi-a zis să vin repede. Mama era întinsă pe jos. Așa m-a mișcat tăria lui și gestul lui și a zis să o punem în patul lui, unde au stat împreună. mă gândesc mereu la mama, dacă mi-e dor de cineva, imediat îmi vine mama în cap.” a zis la Agenția VIP”

Serghei Mizil a dezvăluit că atunci când medicii au constat decesul femeii care i-a dat viaț a suferit un șoc major și a vrut să o urce în mașină și să o plimbe prin oraș.

"Am vrut să o plimb pe mama moartă cu mașina prin oraș ca să mai vadă și ea oleacă peisajul. Am vrut să o pun pe banchetă.”, a spus la Serghei Mizil, în urmă cu ceva timp la „Un show păcătos”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest