Celebru bucătar, acuzații grave pentru fotbaliștii CFR Cluj, după ce au călătorit cu același avion: „Dacă testul iese pozitiv, vă dau în judecată”

 

Un celebru bucătar a făcut acuzații grave la adresa fotbaliștilor de la CFR Cluj, după ce au călătorit cu același avion. După cele 11 cazuri de coronavirus din echipa de fotbal, Paul Siserman a dat nas în nas cu colegii celor infectați care nu au respectat nicio regulă de siguranță.

Paul Siserman a folosit un limbaj extrem de dur la adresa fotbaliștilor care nu au respectat nicio regulă sanitară și care au purtat măștile așa cum au considerat ei că este mai bine. Mai mult de atât, celebrul bucătar a dezvăluit că sportivii luau în derâdere normele sanitare.

„Eu nu-i cunosc pe acești băieți, nu sunt microbist. Dar m-a deranjat faptul că nu respectau regulile, iar eu am familie acasă și acum văd că 11 dintre ei au Covid. Au venit cu autocarul până la intrarea în aeroport și vă spun clar că nu aveau măști în autocar. Le puneau abia după ce coborau, dar aia e treaba lor internă. Deranjant e că în aeroport, unii nu purtau deloc sau purtau măștile aiurea. Un jucător tânăr, sub 1,80 metri și zic asta pentru că aia e înălțimea mea, cu părul blond sau platinat și mai lung, avea masca agățată doar de o ureche, cealaltă parte atârna. Alți doi jucători aveau masca sub gură la coada de la check-in” a declarat Paul Siserman pentru gsp.ro.

Înainte să fie contactat de gsp.ro, Paul Siserman a avut o reacție virulentă pe contul său de socializare, după ce la câteva zile de la călătoria cu avionul, Adi Păun, mijlocașul de la CFR Cluj, a fost confirmat cu coronavirus.

„MA NENOROCIȚILOR !!!!
MA GUNOAIELOR!!
ADICĂ VOI LA BANII VOSTRII, CÂND ȘTIȚI CA URMEAZĂ SA CĂLĂTORIȚI CU ÎNCĂ 150 DE PERSOANE SI MAI ȘTIȚI CA AVEȚI DEJA ÎN ECHIPA Un COLEG INFECTAT....
NU VA FACEȚI UN TEST....
DECÂT CEL OBLIGATORIU ÎNAINTE DE O PARTIDA??????

MAINE MA DUC SI ÎMI FAC SI EU TESTUL!!!
DACĂ IESE POZITIV JUR CA VA DAU ÎN JUDECATA!!!!”, 
a mai scris bucătarul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest