Celia, dezarmată în războiul cu hackerii: „Uite, așa reușesc să scape și este foarte trist!”

 

Cântăreața a fost victima hackerilor și, chiar dacă s-a adresat celor de la Instagram, nu a avut sorți de izbândă.

 

Cunoscuta artistă se confruntă în ultima perioadă cu o problemă: s-a creat o pagină de fani ai ei pe Instagram, care le cere tuturor celor care o apreciază pe cântăreață să o voteze. Celia susține că pagina cu pricina conține viruși, iar cei care intră acolo pot să ajungă inclusiv cu conturile blocate. În exclusivitate la Antena Stars, vedeta a povestit situația.

 

„Am văzut nu numai la mine, că am și prieteni care pățesc treaba asta, sunt ceva hackeri care sparg conturi sau se dau drept a fi anumite persoane, a fost și cazul meu. Ei roagă anumite persoane pe care reușesc să le prostească, să intre pe anumite site-uri, în cazul meu, îmi rugau fanii să mă voteze și datorită acestui fapt, puteau să își încarce telefonul, poate chiar să li se spargă conturile sau te miri ce alți viruși luat în urma codului pe care trebuiau să îl introducă într-un anumit site, ei crezând că mă ajută pe mine și, de fapt, reușeau să aibă probleme și să își blocheze conturile sau te miri ce alte probleme pot interveni”, a povestit cântăreața.

 

Celia a apreciat că este în responsabilitatea ei să-i atenționeze pe cei care se îngrijesc de rețeaua Instagram cu privire la problema pe care a observat-o. Răspunsul acestora a dezamăgit-o crunt pe artistă: „Am anunțat Instagram și am primit răspuns că respectivul nu încalcă nici un drept. Faptul că el a pus acolo: „Celia the artist, vote”, adică votați pentru... cumva îi dă posibilitatea să se folosească de identitatea mea, pentru că nu se dă drept a fi eu, ci ca un fel de fan page, un fel de susținere pentru artist. Uite așa reușesc să scape și este tare trist”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest