Celia este gravidă! Artista va deveni mamă pentru a doua oară!

 

După drama trăită în urmă cu 3 ani, soarele a răsărit din nou pe strada Celiei, care este însărcinată în cinci luni.

 

Bucurie fără margini pentru Celia și Ardeli Anuța. Cântăreața urmează să devină mămică pentru a doua oară, fiind gravidă în cinci luni. Până acum artista a vrut să țină secretă sarcina, cel mai probabil pentru a se asigura că totul merge foarte bine, iar bebelușul este sănătos. ”Nu pot să vorbesc, acum, dar mulțumesc pentru felicitări”, a spus Celia pentru Fanatik.ro atunci când a fost întrebată de sarcină.

 

Artista preferă să fie discretă în privința sarcinii având în vedere tragedia prin care a trecut în 2018. În urmă cu trei ani, Celia a pierdut o sarcină, fapt care a afectat-o foarte tare, suferind o depresie.

 

La vremea respectivă, în cadrul unei emisiuni TV, Celia a declarat: „Am pierdut o sarcină. A fost un șoc puternic, pentru că mă dusesem la examenul morfologic şi acolo am aflat că am pierdut sarcina – apucasem să mă atașez de suflețelul din burtică. Nicio secundă nu m-am gândit la acest aspect, nu m-am gândit la asta.  A fost un avort reţinut de două săptămâni şi ceva în burtica mea – așa se numește. Putea să fie hemoragie, infecţie, Dumnezeu m-a păzit. De asta am plecat în Australia şi am zis că nu mai pot, am fost la pământ şi am vrut să plec, să trec de starea pe care o aveam și am primit răspunsuri, mi-am liniștit sufletul. S-a întâmplat asta decât să am un copil bolnav, plus că Dumnezeu m-a salvat, puteam să fac complicații, să scoată tot și să nu mai pot face copii. Chiuretajul și tot ce a urmat… sper că nu a afectat mult și și în viitor, am să fac și eu o fetiță. Am fost plecată două luni şi m-am întors alt om”.

 

Celia împreună cu soțul ei sunt în al nouălea cer pentru că vor deveni iarăși părinți. Ei mai au împreună un băiețel în vârstă de 7 ani, care abia așteaptă să-l cunoască pe bebe ce va veni pe lume la începutul lui 2022.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest