Celia, mărturisiri exclusive la Antena Stars despre bătălia cu kilogramele după sarcină: „Mi-e puțin rușine!”

 

Cântăreața a oscilat între Australia și România, dar a stabilit în cele din urmă data și locul unde-și va boteza copila.

 

La începutul anului, mai précis în februarie, Celia a devenit mamă pentru a doua oară. Firesc, sarcina a adus de la sine și câteva kilograme în plus, nu foarte puține ce-I drept, în total 22! În exclusivitate la Antena Stars, artista a dezvăluit și cum merge procesul de revenire la greutatea de dinainte de sarcină. În patru luni și ceva, Celia a dat jos 12 kilograme, dar a menționat că nu se grăbește în acest sens și încă mai are zece kilograme de dat jos.

 

„N-am reușit să dau jos toate kilogramele acumulate spre rușinea mea. Am reușit să dau o mare parte din ele, pentru că eu am pus 22 kg, dar încă mai am vreo 10 kg de dat jos”, a declarat artista pentru Antena Stars.

 

Dacă în urmă cu ceva timp, artista încă era nehotărâtă cu privire la locul în care va organiza botezul, oscilând între Australia și România, acum toate detaliile sunt puse la punct, iar ea este nerăbdătoare să-și creștineze fiica. Vedeta a decis să facă botezul pe plaiurile mioritice, mai încărcate de substanță religioasă.

 

Până la urmă am decis că o să facem botezul în țară și va fi în luna august. Abia așteptăm! Va fi un eveniment mai restrâns. Pentru mine, Taina Botezului este extrem de importantă. Abia aștept s-o am pe cea mică botezată. Știu că va primi ceva îngerași în plus.”, a declarat Celia, la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest