Celia și soțul ei nu au mai putut ajunge în Australia: ”De 4 ani nu și-a mai văzut mama”

 

Cântăreața a fost blocată în România împreună cu soțul ei, din cauza condițiilor dificile de acces în Australia, generate de restricțiile Covid 19.

 

Celia nu a putut ajunge în Australia, acolo unde este familia soțului ei. Și asta din cauza restricțiilor drastice prevăzute de legislația țării – continent. În exclusivitate pentru Antena Stars, artista a vorbit despre această situație, precizând că sunt patru ani de când partenerul ei nu și-a mai văzut mama.  

 

„În ultimii ani pandemia ne-a cam blocat în România, în sensul că ne-a fost greu să mai ajungem în Australia. Australia a fost una dintre cele mai stricte state pe parte de restricții Covid-19 și a fost foarte greu pentru soțul meu să ajungă la familia lui, la mama lui. Ceea ce ne dorim este ca în următoarele luni să ajungem acolo, pentru că se vor face acum patru ani de când nu și-a mai văzut familia. Mi se pare groaznic! Eu dacă m-aș pune în locul lui aș fi într-o mini depresie. Noi suntem atașați de familie, bunica din partea soțului meu nu și-a văzut încă nepoțica. Vă dați seama, de ani de zile nu l-a mai văzut pe nepot, de când avea vreo patru anișori, iar acum are opt. Abia așteptăm să mergem! Ne dorim să se întâmple acest lucru, cât mai curând posibil”, a mărturisit cântăreața.

 

Celia a declarat că vrea să plece cu familia ei în Australia cât mai curând. Cântăreața susține că și ei îi este foarte dor de familia soțului ei: „Suntem pe punctul de a face plecarea spre Australia, dar deocamdată nu știm o dată sigură. Este foarte important să ne susținem unul pe celălalt, să ne înțelegem. Adică este clar că și mie îmi este dor de familia lui, îți dai seama lui cât îi este de dor de familie, de prieteni, el acolo era acasă până să începem noi relația și să ne facem un drum și aici”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest