Celine Dion, răspuns acid după ce a fost criticată că a slăbit dramatic pentru a-i fi pe plac iubitului mai tânăr cu 16 ani!

 
+6 click pentru
galerie

Celine Dion a ajuns de nerecunoscut, după ce a slăbit enorm și a devenit o umbră a imaginii sale de divă, de altă dată! Aspru criticată de urmăritori, sub motivul că schimbarea fizică a fost făcută de dragul iubitului mai tânăr cu 16 ani, artista a răbufnit și le-a dat un răspuns acid!

Ultimele apariții ale celebrei cântărețe au stârnit reale controverse și o serie de păreri negative, potrivit presei internaționale. Celine Dion a atras atenția tuturor la „Săptămâna Modei din Paris” cu noua siluetă, iar surse apropiate artistei au mărturisit că sunt îngrijorați ca aceasta să nu sufere de anorexie sau bulimie. Un alt motiv, despre care se spune că ar sta la baza transformării sale, ar fi faptul că își dorește să fie pe placul presupusului său iubit, Pepe Munoz, fiind și fostul ei dansator.

A închis gurile răutăcioase

Sătulă de toate supozițiile pe care le-a auzit în jur, Celine Dion a infirmat toate variantele de mai sus și a adăugat că vrea să fie lăsată în pace. Mai mult de atât, celebra cântăreață a mărturisit că este strict problema ei felul în care arată. "Dacă îmi place cum arăt? Nu vreau să vorbesc despre asta. Nu mă deranjați. Dacă nu vă place cum arăt, lăsați-mă în pace."

Adevărul despre relația cu fostul dansator

Vedeta a ținut să deschidă și subiectul presupusei sale relații! Celine Dion a vorbit deschis despre comentariile răutăcioase ale celor care o acuză de faptul că l-a dat uitării mult prea repede pe cel care i-a fost partener de viață și care a murit de cancer în urmă cu doi ani.

Artista a mărturisit că nu este deranjată de zvonuri, pentru că Pepe Munoz este un bărbat frumos, care are un loc important în sufletul ei, dar cu toate acestea, între cei doi nu există nimic altceva, decât o relație de prietenie: „Sunt singură, iar când spun asta, vă rog să mă credeţi şi să mă lăsaţi în pace“. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest