Cerasela l-a dus pe Daniel în Camera Liberă! „Nu m-am simțit niciodată frumoasă!”

 

Cerasela face un pas extrem de îndrăzneț și-l invită pe Daniel în Camera Liberă. Ce s-a întâmplat acolo, între cei doi.

 

În mod categoric, Cerasela este o deschizătoare de drumuri în noul sezon din Insula Iubirii. După ce a fost protagonista primului sărut pe insula fetelor, ce-i drept, nu cu o ispită masculină, ci cu Celia, concurenta mai deschide o portiță ferecată: este prima care are curaj să intre în Camera Liberă împreună cu unul dintre băieții din emisiune.

 

Pentru că ispita Daniel a început filtrul cu ea încă de când au făcut primii pași pe insula fetelor, Cerasela a simțit nevoia de a lămuri anumite aspecte. Acesta a fost de altfel și motivul pentru care l-a invitat pe băiat în Camera Liberă. Concurenta sezonului 6, este foarte îndrăzneață, deși aceasta susține că nu are deloc încredere în ea. Toți s-au așteptat să se întâmple ceva mai mult între ei în Camera Liberă, dar cei doi au purtat doar o conversație lejeră în care își spuneau unul altuia temerile și impresiile.

 

„L-am luat pe Daniel în Camera Liberă pentru a-i explica limitele mele, pentru a-i spune ce m-a făcut să mă retrag, pentru a mă cunoaște și pentru a se opri din a face acele glume și acele atingeri. Neîncrederea în mine vine din copilărie. Eu am crescut fără tată, am fost crescută de bunici și nu mi s-a spus niciodată că sunt frumoasă, și nu m-am simțit niciodată frumoasă și n-am știut să mă fac frumoasă. Nu mă prefac, am două personalități: vreau să par încrezătoare, dar sunt și emotivă’’, a mărturisit Cerasela.

 

Cum a reacționat Ispita Daniel? Băiatul a apreciat că nu a fost momentul să intre cu Cerasela într-o încăpere atât de romantică doar pentru a primi niște explicații: ‘’M-a dus într-o cameră foarte romantică, unde nu cred că ne era locul nouă atunci. Cred că acolo este locul altor persoane care sunt mai deschise. Cred că poți să dormi acolo cu o fată, nu știu, habar n-am’’.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest