Cercetătorii vin cu o teorie incredibilă! Unde sunt "stocate" toate secretele omenirii? Există un computer ceresc!

 
+2 click pentru
galerie

Cartea lui Enoh este una dintre cele mai controversate lucrări cu implicaţii biblice, dar şi una dintre lucrările care nu au fost niciodată incluse în învăţăturile Bibliei. Motivul? Nu ar putea fi înţeleasă de oamenii de rând. Însă, doi cercetători britanici, au reconstituit în cartea lor unul dintre mecanismele descrise în „Cartea lui Enoh". Ciudatul mecanism poartă denumirea de „computer ceresc." Ce este cu acest computer divin?

V-aţi întrebat vreodată unde sunt "stocate" toate secretele omenirii? Ei bine... cercetătorii vin cu e teorie INCREDIBILĂ - Există un computer ceresc!
Misterioasa maşinărie descrisă în „Cartea lui Enoh" este un aparat de calcul astronomic, un calendar, ale cărui elemente principale erau formate din „stâlpi, portaluri şi ferestre", dispuse în cercuri concentrice, cu o „potcoavă" din 21 de stâlpi în centru - locul de observare.

Experţii bănuiesc că acest computer ceresc era folosit pentru studiul mişcărilor Soarelui şi Lunii, ale eclipselor de Soare şi Lună, schimbărilor de solstiţiu şi echinocţiu, dar şi a poziţiilor nodurilor Lunare. Iar toate aceste explicaţii se găsesc în Cartea lui Enoh.

Aflaţi mai multe detalii urmărind materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest