Cererea morbidă de pe OnlyFans care a băgat groaza în Simona Trașcă: „M-a speriat foarte tare, dacă are fantezii din astra…”

 

De ceva vreme, Simona Trașcă și-a deschis cont pe OnlyFans, însă solicitarea unui bărbat a traumatizat-o pur și simplu pe divă.

 

De curând, Simona Trașcă și-a deschis cont pe OnlyFans, unde se expune în toată splendoarea ei. Dorințele admiratorilor ei sunt dintre cele mai diverse, însă una dintre cereri a panicat-o pe fosta asistentă TV. Atât de tare încât s-a gândit că poate fi pusă în pericol în viața reală. Diva a povestit totul într-o intervenție telefonică la Antena Stars.

 

Fanteziile bărbaților care o urmăresc pe Simona Trașcă pe OnlyFans sunt dintre cele mai diverse. Iar de curând vedeta a primit o cerere absolut neobișnuită din partea unui admirator de pe rețeaua de socializare destinată adulților. Acesta i-a cerut să rămână îmbrăcată, dar să stea cu ochii închiși și mâinile pe piept, și cu o verghetă pe deget. Dorința respectivului de a poza într-o ipostază mai degrabă morbidă a panicat-o pe vedetă.

 

„Unul singur m-a speriat foarte tare pentru că, având în vedere că eu am mai avut probleme cu obsedați, mi-a fost frică. Dacă mă vedea în ipostaza în care el își dorea, poate i se punea pata și mai rău și mă căuta să mă omoare. A fost foarte ciudat pentru că mi-a cerut o poză cu mine cu ochii închiși, cu mâinile pe piept, să am o verighetă pe deget și să fiu îmbrăcată normal. Adică, oamenii intră pe platforma aia și își doresc să vadă ceva mai nud, nu intră cineva și își dorește să te vadă gen moartă. M-am speriat foarte tare, dacă are fantezii din astea… cine știe, poate să mă urmărească, să vrea să și le îndeplinească, a declarat Simona Trașcă, la Antena Stars, precizând că mai mult ca sigur nu este vorba despre hărțuitorul George, care avea cu totul alte preferințe în ceea ce o privește.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest