Cerința halucinantă a Loredanei Chivu de la viitorul iubit! Unele femei l-ar considera un defect major!

 

Deși este curtată de mulți reprezentanți ai sexului puternic, Loredana Chivu se află tot pe lista burlăcițelor din România, iar asta pentru că atunci când vine vorba de viitorul partner, blondina este foarte pretențioasă! Fosta asistentă TV a dezvăluit ce „calitate” trebuie să aibă bărbatul care ar putea-o cuceri, „calitate” pe care unele femei l-ar considera un defect major!

Loredana Chivu este una dintre bombele sexy ale showbiz-ului authohton, care face furori oriunde merge, datorită fizicului tunat și de invidiat pe care îl posedă. Chiar și așa, fosta asistentă TV nu se bucură deocamdată de dragostea niciunui bărbat, semn că încă nu și-a găsit alesul.

Cerința halucinantă a Loredanei Chivu de la viitorul iubit!

Pe contul ei de instagram, Loredana Chivu a dezvăluit cum anume trebuie să fie bărbatul care i-ar putea cuceri inima. Potrivit spuselor sale, viitorul iubit trebuie să fie „obsedat” de ea, o caracteristică ce pentru multe femei ar reprezenta un defect major!

„Dacă nu ești obsedat de mine, nu ești genul meu”, a fost mesajul scris de Loredana Chivu, pe contul său de socializare.

Mai mult de atât, în urmă cu puțin timp, fosta asistentă TV a mai făcut câteva dezvăluiri în legătură cu viața sa amoroasă. Loredana a mărturisit că întotdeauna o să caute dragostea adevărată, indiferent de vremurile „mult prea moderne”, în care alte interese primează într-o relație.

„O să caut toată viața mea iubirea adevărată... Din iubire am fost făcută, cu iubire am fost crescută... și nu mă pot adapta vremurilor „mult” prea moderne... Sunt sigură că undeva, cândva, tot ceea ce am scris eu acum va avea un sens...”, a transmis blondina pe Instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest