Certuri între Oana Radu și soțul ei: „Vrea să controleze totul”

 

Oana Radu a făcut dezvăluiri neștiute din relația cu soțul ei. Vedeta a dezvăluit de la ce pornesc toate certurile între ei.

Oana Radu este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Pe lângă vocea care a dus-o pe culmile succesului, vedeta a reușit să-și uimească fanii și cu schimbarea drastică prin care a trecut. Aceasta a reușit să scape de kilogramele în plus, care îi dădeam mari bătăi de cap, mai exact de 100 de kilograme.

Oana Radu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Cătălin Dobrescu, care  i-a devenit și soț. Deși formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc, cei doi au fost la un pas de a pune capăt relației din cauza viciilor pe care le avea Oana Radu. Aceasta s-a confruntat cu multe probleme în lupta cu kilogramele în plus și, deși soțul ei a încercat să o ajute, aceasta a cedat tentațiilor culinare, motiv pentru care, Cătălin Dobrescu a vrut să pună punct relației. Acum, artista este mult mai chibzuită când vine vorba despre mâncare și a recunoscut ce trebuie să facă pentru ca să nu îl supere pe soțul ei.

„M-am reapucat de dietă, deși în toată perioada de sărbători aș putea să zic că am ținut dietă, dar nu este adevărat. Am cântat de Crăciun și Revelion în Londra, acolo sunt bunătăți la tot pas. Am pus câteva kilograme.

Am un sentiment de vinovăție, când intru în sală mi se pare că sunt cea mai grasă. Este un sentiment normal, dar trebuie să trecem la acțiune. Am pus vreo 5 kilograme, cred că le dau jos în vreo două săptămâni.

La micul dejun am mâncat banane, la prânz o supiță. Da, mai mănânc, normal. Nu știu ce mănânc diseară, cred că tot supiță. Soțul meu este calculat, nu s-a îngrășat.

Unii arată bine, restul, ca mine, se mai pufoșesc. În perioada în care am avut cea mai bună greutate, adică 57, atunci m-am simțit cel mai bine, în octombrie, noiembrie. Revenim la ea.”, a spus Oana Radu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest