Cezar Ouatu, decizie șoc: nu va mai concura pentru România! Ce l-a nemulțumit: „Selecția națională a devenit o circotecă între jurați, înjurați”

 

Artistul nu a intrat în finala Eurovision 2022 și a hotărât să nu mai reprezinte vreodată țara de baștină în acest concurs.

 

A fost scandal în semifinalele naționale ale Eurovision. Cu Cezar Ouatu și compozitorul său Mihai Alexandru, într-o tabără, și Cristian Faur, președintele juriului și cel care i-a compus piesa lui Ouatu în ediția din 2013 a Eurovision, în altă tabără. Un comentariu al conducătorului juriului a pornit scandalul, care s-a amplificat mai apoi. Mihai Alexandru a izbucnit pe facebook: . „S-au răcorit oamenii. M-au desființat, deși nu cred că le-a cerut nimeni asta. Și-au vărsat tot amarul strâns în ei de atâta timp. Bine că nu mi-au tras și o palmă, am scăpat ieftin”.

 

Nici artistul nu s-a mai putut stăpâni și a promis că nu va mai participa niciodată pentru România. „M-am întors după nouă ani, dar e ultima oară când voi mai participa pentru România. În Eurovisionul mare am ceva de spus. O să vin cu o piesă. A treia oară nu va mai fi în România, am fost dezamăgit de absolut tot. Voi concura pentru altă țară, San Marino sau Elveția. Sunt țări care permit acest lucru. Eu fiind legat și de Italia, San Mario mi-ar fi mai la îndemână”, a precizat artistul într-un interviu acordat playtech.ro.

 

„Legat de faptul că nu am ajuns în finală, ține de gustul juraților. Au crezut de cuviință că nu am ce căuta în finală, dar ei nu au văzut așa, pe termen lung, că dacă era să ajung în Italia era altceva. Hate-ul a fost foarte mare, cu toate că interesul național e foarte mic. Dar cei care au mai rămas m-au dat pe mine că eu voi fi câștigător, că-i blat. Iată că nu a fost niciun blat. Sincer, nu am nicio dezamăgire, mă bucur că am ieșit din treaba asta. Totul s-a transformat într-un circ, unii dau în ceilalți. Selecția națională a devenit o circotecă între jurați, înjurați. Legat de mine, eu aveam măcar ingredientele necesare să trec într-o finală. Am fost dezamăgit de chestii tehnice legate de sunet, care pe mine nu m-au avantajat”, a mai adăugat acesta.

 

Artistul s-a prezentat în semifinala din 12 februarie cu piesa „For everyone”, care nu a reușit să ajungă în finala Eurovision România.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest