Cezar Ouatu, primele declaraţii după ce a rupt logodna cu Andreea Vilău! Amănunte despre noua relaţie VIDEO

 

Vestea că Cezar Ouatu şi Andreea Vilău nu mai formează un cuplu a şocat pe toată lumea. După ce a fost surprins de paparazzii Spynews.ro, în compania unei tinere brunete, care s-a dovedit a fi actuala iubită, celebrul contratenor a oferit primele declaraţii despre motivele din cauza cărora a rupt logodna cu celebra make-up-artistă, cât şi cum se simte în noua relaţie cu bomba sexy.

Cezar Ouatu şi Andreea Vilău au avut o relație tumultoasă cu împăcări şi despărţiri. După ultima reîmpăcare, artistul a cerut-o în căsătorie, iar răspunsul blondinei a fost unul afirmativ. Tocmai de aceea, toată lumea se aştepta la o nuntă, nu la o despărţire. În cadrul unei intervenţii telefonice, la Stars News, Cezar Ouatu a vorbit fără perdea despre cum stăteau lucrurile, de fapt în relaţia cu Andreea Vilău, cât şi despre sentimentele pe care le nutreşte pentru noua iubită, pe numele ei, Simona Iacob.

Încă o dovadă aparenţele înşală! Chiar dacă postau în social media, fotografii în care pretindeau că sunt fericiţi, se pare că lucrurile nu stăteau deloc așa. Cezar Ouatu a dezvăluit că nu i se oferea afecţiunea de care avea nevoie şi mai mult de atât, chiar dacă Andreea a fost cea care a cerut reîmpăcarea, nu a fost dispusă să schimbe lucrurile care îl deranjau pe acesta.

„Am dreptul sa fiu fericit. Toți gresim, dar totuși m-am implicat întru totul și ea știe acest lucru. Toţi greşim, dar în momentul în care tu eşti bine acasă şi ai tot ce îţi trebuie, crede-mă că nu mai mi-am dorit altceva. Cred că nu (n.r. şanse de reîmpăcare). Eu am fost tot timpul cel care şi-a dorit şi am insistat. Am cerut-o în căsătorie şi am aşteptat să schimbe anumite lucruri la ea. Nu a funcţionat relaţia, nu am avut un schimb afectiv pe care mi l-aş fi dorit. Eu nu sunt un om care îşi doreşte foarte mult. Eu trăiesc cu o mângâiere şi sutn stimulat de un ceai la final de zi, ceea ce a lipsit de desăvârşire în toţi aceşti ani.” a spus Cezar Ouatu.

Totodată, Cezar Ouatu a vorbit şi despre noua relaţie. Artistul a dezvăluit că a găsit la Simona, ceea ce îi lipsea cu desăvârşire din relaţia cu Andreea. Pe lângă faptul că toate lucrurile vin natural, cei doi sunt extrem de compatibili şi se bucură, cu sinceritate, unul de celălalt. „Am simţit la Simona, acea afectiuene şi deloc falsă, pentru că nu avem nimic de pierdut sau de câştigat. E foarte ușor sa pui nişte etichete, unor oameni, după nişte apariţii” a completat Cezar Ouatu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest