Cezar Ouatu și-a asumat relația cu noua iubită! Ce a spus contratenorul despre nuntă: „Va fi una tradițională”/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Cezar Ouatu și-a asumat relația cu noua iubită, semn că a trecut peste despărțirea de femeia pe care plănuia să o conducă la altar! Ba mai mult de atât, contratenorul a oferit detalii și despre cum și-ar dori să arate nunta.

Cezar Ouatu este zăpăcit total de noua iubită. Și-a asumat relația într-un mod public și pare mai îndrăgostit ca niciodată. Artistul și bomba sexy din viața lui au avut o apariție incendiară la malul mării. S-a vindecat total după trădarea fostei, iar acum este pus pe fapte mari.

Cezar Ouatu este foarte îndrăgostit de actuala sa parteneră pe nume Raluca. Dacă în urmă cu o lună, artistul o ținea ascunsă pe domnișoara misterioasă, iată că artistul a decis să își asume relație. Și ce mod este mai frumos de a sărbători acest lucru, dacă nu printr-o plecare romantică la mare.

Cezar Ouatu și Raluca au petrecut pe cinste în Mamaia, stațiunea fițelor. Au stat la plajă, s-au delectat cu câte un cocktail și au făcut fotografii care să le amintească de prima vacanță împreună.

Într-una dintre aceste imagini, contratenorul își sărută iubita pe obraz, în timp ce șatena a imortalizat momentul romantic.

„Nu știu dacă nunta mea va fi una fastuoasă pe modelul românesc. Probabil voi face o nuntă tradițională, dar nu știu dacă cu furatul miresei. Dar aș avea momente de muzică lăutărească, de populară” a spus Cezar Ouatu, în cadrul unui interviu pentru „Acces Direct”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest