Cezara Cristescu a dezvăluit cum se câștigă din Instagram și TikTok: „Bănuții pe care-i facem…”

 

Influencerița a explicat cum se câștigă banii pe rețelele de socializare în exclusivitate pentru Antena Stars.

Cezara Cristescu nu a dezvăluit suma lunară pe care o câștigă din activitatea online pe care o depune promovând diverse brand-uri, dar a spus care este secretul și anume faptul că e nevoie de multă muncă.  

„Este bazat totul pe cât de mult muncești. Nu poți să te aștepți să îți vină sume colosale dacă nu depui muncă și nu ai pasiune pentru brandurile pentru care muncești. Bănuții pe care îi facem îi facem prin asociere cu brandul și colaborări. Ideea este că atunci când depui efort, iar brandul te vede și te place, este normal că o să investească în promovarea produsului respectiv, dar partea financiară vine după foarte multă muncă și mă bucur că am ocazia să lucrez cu branduri frumoase, care mă susțin atât din punct de vedere creativ, cât și financiar”, a declarat Cezara Cristescu, într-un interviu acordat pentru Știrile Antena Stars.

Influencerița a spus că există o serie de dezavantaje a faptului că e persoană publică: „Este o linie foarte fină între viața publică și viața privată, este foarte complicat de manageriat, nu știi niciodată dacă niște persoane stau de vorbă pentru cine ești sau pentru brandul pe care îl reprezinți și asta este destul de tricky (n.r. înșelător), pentru că nu ai cum să îți dai seama”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest