Chef Florin Dumitrescu a fost sportiv de performanță! Cum arăta bucătarul în adolescență/ FOTO

 
+2 click pentru
galerie

Chef Florin Dumitrescu este, de departe, unul dintre cei mai cunoscuți bucătari de la noi din țară, dar chiar și așa nu mulți sunt cei care știu că celebrul jurat de la „Chefi la Cuțite” a fost sportiv de performanță. Și vă mai spunem doar atât: arăta incredibil în adolescență!

Coleg și prieten cu câștigătorul ultimului sezon din „Asia Express”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu a mărturisit că nu ar putea participa în competiția dură din cauza problemelor de sănătate cu care se luptă de câțiva ani, din cauza sportului pe care l-a practicat o bună bucată din tinerețea lui.

„Nu pot în Asia, din motive medicale. Vin cu o trotinetă electrică până la munca. Nu pot să îmi car greutatea, plus ceva extra pentru că am niște vertebre tasate și sunt fost sportiv de performanță.” a spus Florin Dumitrescu pentru Xtra Night Show.

A făcut performanță în polo

Pentru că a învățat într-o școală cu profil sportiv, cu accent pe natație, Florin Dumitrescu a intrat în contact direct cu polo-ul, de la o vârstă extrem de fragedă. Celebrul bucătar a mărturisit că a început să joace încă din clasa a 2-a, când avea doar 9 ani, și a făcut performanță ani la rând, până a descoperit bucătăria.  

Am descoperit bucataria! Poloul este un sport foarte frumos, iar viata de sportiv este si mai frumoasa, dar acest sport, in Romania, nu este sustinut aproape deloc! Imi aduc aminte ca erau trei bazine omologate pentru meciuri in Bucuresti, doua vara si unul iarna. Stiam ca nu imi asigura un viitor linistit. Am cautat sa am siguranta carierei, asa ca am ales bucataria in detrimentul sportului!", a spus el, pentru ProTV, în urmă cu ceva timp.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest