Chiara Ferragni, mamă pentru a doua oară! A dat vestea într-o manieră inedită! FOTO

 
+2 click pentru
galerie

Cea mai bogată bloggeriță din lume, Chiara Ferrangi va deveni mamă pentru a doua oară! Vedeta le-a dat vestea cea mare, admiratorilor săi, într-o manieră inedită!

Chiarra Ferragni este în culmea fericrii! Cea mai faimoasă bloggeriță din lume, al cărui succes a devenit studiu de caz la Harvard Business School, este însărcinată pentru a doua oară!

Vestea a fost dată pe conturile sale de socializare, însă nu de ea, ci de fiul ei. Cum? Chiara Ferragni l-a fotografiat pe micuț cum ținea în ecografie cu viitorul copilaș pe care vedeta îl asteaptă, iar în dreptul imaginii a adăugat descierea: „Familia noastră se mărește”.

Chiara Ferragni mai are un băiețel, în vârstă de doi ani, cu rapper-ul Fedez, cu care s-a căsătorit în 2018. Artistul a cerut-o în căsătorie, pe faimoasa bloggeriță, într-un mod special, în ziua în care aceasta a împlinit 30 de ani.

La un moment dat, în timpul unui concertului rapper-ului, Chiara a fost chemată de iubitul ei pe scenă, în timp ce pe ecranul uriaș rulau imagini cu cele mai frumoase momente din relația lor. Pe fundal se auzea melodia „Forever Young”, iar Fedez s-a așezat în genunchi în fața iubitei sale și a cerut-o în căsătorie, având ca martori mii de spectatori.

La trei ani de la evenimentul memorabil, cei doi se pregătesc să devină părinți pentru a doua oară.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest