Chinurile prin care a trecut Laurette în copilărie: „Mă spălau cu zăpadă ca să mă fac albă!”/ VIDEO

 

După ce filmarea cu fetița de 13 ani din Târgu Jiu, bătută și umilită de colegele ei, a făcut înconjurul internetului, din ce în ce mai multe vedete au început să dezvăluie chinurile prin care au trecut și ele, în copilărie. Printre acestea se numără și Laurette care a făcut mărturisiri de-a dreptul șocante despre umilințele la care a fost supusă din cauza culorii pielii.

Invitată in platoul emisiunii „Cool Summer Nights”, Laurette a dezvăluit că anii copilăriei sale au fost extrem de grei, fiind protagonista unor momente terifiante. Mulatra ne-a povestit că era bătută cu bestialitate de colegii de școală, din cauza culorii pielii și după fiecare episod marcant, se ascundea în casă și plângea în hohote, fără ca mama ei să o vadă.

Victimă am fost si eu când eram mică și știu ce înseamnă să te umilească alți copii în școală.  Îmi aduc aminte cum mă făceau cioară și râdeau de mine la baie că sunt neagră și negrii nu au voie la baia albilor, sau cum mă spălau iarna cu zăpadă să mă fac albă, să pot intra în curtea școlii, cum mă trăgeau de păr, că aveam părul creț că, na, așa au negrii părul creț, și mă trăgeau tare de păr, îmi ziceau că am păr de oaie neagră.” a dezvăluit Laurette.

Deși anii au trecut, Laurette a fost victima rasismului și la facultate, când colegii de an îi aduceau ciocolată albă ca să facă mișto de ea:  „făceau mișto de mine să mănânc să mă pot murdări și eu la gură!!! Da, și astea sunt doar câteva umilințe, am crezut că în timp vor dispărea, dar nu, am observat asta din ce în ce mai des în rândul adolescenților.” a mai spus Laurette.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest