Chiricheș se face de râs! Băutura l-a faultat grav pe fotbalist!

 

Fotbalistul pe care Totteham a dat aproape zece milioane de euro a făcut-o lată! În loc să se dea în stambă pe gazon, Chiricheş face numere de echilibristică în zăpadă. Fotbalistul a venit acasă într-o scurtă vacanţă şi nu s-a putut abţine: s-a îmbătat până a căzut, nu sub masă, ci direct în mormanele de zăpadă de la ieşirea din club

Nu e vorba de clubul sportiv unde joacă, ci clubul unde a petrecut până în zori cu foştii colegi de la Steaua şi cu iubita. Dacă afară erau multe grade cu minus, la bordul lui Chiricheş erau multe grade cu plus. Atât de înfierbântat a fost că zăpada parcă i se topea sub tălpi. Altfel nu se pot explica împleticirile, că doar tocuri nu avea.

Chiar dacă sportivilor nu le prea face bine alcoolul, Meme Stoica i-a luat apărarea lui Chiricheş: “La ce vânt bătea şi cum se aluneca spre dimineaţă, când am plecat, şi statuile se împleticeau. Deci, mai lăsaţi-ne în pace! Sau nu ne lăsaţi, oricum nu ne interesează!”

Totuşi trăsnaia "statuii" Chiricheş a făcut înconjurul internetului. Englezii au rămas interzişi când au văzut ce face fotbalistul. Sigur va primi o săpuneală zdravănă de la antrenor, chiar dacă va încerca să se scuze că a făcut şi el ce a văzut prin Anglia.


 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest