Chris Evans, ciuca miștourilor pe internet, după ce a postat, din greșeală, o poză cu el gol pușcă!

 

Chris Evans a ajuns ciuca miștourilor pe internet, după ce a postat din greșeală o poză nud cu el, pe care a șters-o în următoarea fracțiune de secunde!

Actorul care îl interpretează pe “Captain America” a pus pe toată lumea pe jar, după ce a scăpat o imagine cu el gol pușcă. Întrebarea care a stat pe buzele tuturor celor care au văzut fotografia a fost dacă organul genital îi aparținea lui Chris.

Aici lucrurile devin și mai amuzante pentru că a fost vorba despre un clip pe care l-a actorul l-a postat, în care joacă alături de familie un joc pe nume “Heads Uo” - o denumire destul de sugestivă., clipul continuându-se cu o serie de imagini din interiorul telefonului său, printre care aflându-se și poza în cauză cu penisul erect - astfel că  întrebarea de pe buzele tuturor și-a găsit răspunsul.

După ce a sesizat gafa pe care a putut-o face, Chris Evans a șters imediat clipulețul de pe pagina sa de socializare. Pe lângă imaginea compromițătoare, în montaj a mai fost și un meme cu figura lui de Captain America și replica “Guard. That. Pussy”, făcând și mai evident faptul că imaginile făceau parte dintr-un sexting hot cu iubita lui, actrița Lily James.

A devenit ciuca miștourilor pe internet

Desi a șters clipul în cauză într-o fracțiune de secundă de la postarea lui, Chris Evans a devenit ciuca miștourilor pe internet. Lumea a început să reacționeze cu fel și fel de glume la adresa organului său genital, care a reușit să uluiască prin mărimea deloc dezamăgitoare.   


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest