Cinci metode prin care bebeluşul tău poate să doarmă liniştit!

 

Bebeluşul tău nu doarme în timpul nopţii? Ei bine, aceasta e una din problemele frecvente cu care se confruntă noii părinţi. Cercetătorii spanioli au dezvăluit cinci metode care îl fac pe cel mic să aibă un somn liniştit fără ca el să se mai trezească în miez de noapte.

1. Muzica de relaxare. Studiile arată că bebeluşii care ascultă muzică de relaxare, timp de mai bine de 30 de minute, le vor oferi părinţilor o noapte linştită şi lipsită de griji.

2. Dormitul împreună. Cercetătorii susţin că o altă metodă prin care bebeluşul tău poate avea un somn liniştit noapte e să doamă împreună cu părinţii în acceaşi cameră. De obicei pătuţul micuţului ar trebui aşezat chiar lângă patul părinţilor.

3. O baie călduţă şi un masaj. Studiile spun că o baie înainte de somn şi un masaj îl vor face pe cel mic să aibă un somn normal fără ca el să se trezească în miez de noapte.

4. Poveştile. Spune-i micuţului multe poveşti cu final fericit, iar acesta va avea un somn liniştitor. 

5. Lumina slăbuţă. În camera unde bebeluşul doarme nu folosiţi o lumină puternică. Pentru un somn liniştit copilul are nevoie de o lumină slabă care să îl ajute să se odihnească cât mai mult şi cât mai bine.

Surse: Elmundo.es


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest