Cine a câștigat primul joker la America Express: „Nu știu ce e, dar o să ne ajute la ceva”

 

Prima amuletă a fost câștigată la America Express – Drumul Aurului. Învingătorii au luptat din greu, cu toate resursele, dar nu știu încă modalitatea în care pot utiliza premiul dobândit.

 

Trei echipe s-au luptat pentru prima amuletă la America Express – Drumul Aurului: Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla și Diana Bulimar și Larisa Iordache. Unul dintre parteneri trebuia să caute indicii, în timp ce celălalt trebuia să stea nemișcat, pe un piedestal. Ovidiu Buta a clacat primul, iar Cătălin Scărlătescu a fost, în ciuda fizicului impozant, rapid la descoperirea indiciilor și a adjudecat proba alături de iubita lui Doina Teodoru, actrița dovedindu-se la rândul ei rezistentă la stat în aceiași poziție.  

 

„Nu-mi vine să cred că am câștigat. Sunt foarte fericită! Sunt foarte mândră de tine oricum”, i-a spus Doina Teodoru lui chef Cătălin Scărlătescu.

 

De asemenea, chef Cătălin Scărlătescu a mărturisit că este foarte fericit că a reușit să obțină joker-ul, care îi va ajuta foarte mult în competiție. „Atât de fericit sunt că am reușit să pun mână pe joker, joker-ul care nu știu ce e, dar o să ne ajute la ceva. Nu trebuie să fii mândră de mine, trebuie să fii mândră de amândoi. Ea este diva, să țineți minte!”, a completat juratul de la Chefi la cuțite


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest