Cine a încercat să îl asasineze pe Donald Trump. Suspectul a fost arestat!

 

Suspectul care a încercat să îl otrăvească pe Donald Trup, prin trimiterea unui plic care conținea otravă, a fost arestat la Peace Brigde din Buffalo, New York.

Președintele Statelor Unite ale Americii a fost vizat de o tentativă de omor, după ce i-a fost trimis prin poștă un pachet care conținea ricină, o otravă mortală. Plicul a fost interceptat de forțele de ordine, iar pentru că toate coletele sunt verificate într-o unitate din afara sediului, acesta nu ajunsese până la Casa Albă.

Potrivit CNN, conținutul plictului a fost testat de mai multe ori, prezența ricinei fiind confirmată de fiecare dată. Substanța aflată pe pachet este de 6.000 de ori mai puternică decât cianura și nu există niciun antidot împotriva ei, astfel în caz de ingerare, injectare sau inhalare, este fatală.

Cine a încercat să îl asasineze pe Donald Trump

În cursul zilei de duminică, 20 septembrie 2020, autoritățile americane au anunțat arestarea suspectului la podul care unește Canada de statul New York. Se pare că este vorba de o femeie care avea și o armă de foc asupra ei, în momentul reținerii.

"Confirm că a fost făcută o arestare la Peace Bridge, la Buffalo, New York", a declarat pentru AFP Aaron Bowker, un responsabil vamal, referindu-se la podul care uneşte Canada de statul New York. "Ancheta este în curs", a adăugat el.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest