Cine ar putea fi următorul James Bond, după ce actorul Daniel Craig a renunțat la rolul agentului 007

 

Daniela Craig va fi văzut pentru ultima dată în rolul lui James Bond, în filmul „No Time to Die”, care se va lansa pe 11 noiembrie 2020. În presa internațională, se vehiculează că un alt actor celebru de la Hollywood va juca rolul agentului 007, pentru următoarele 3-4 lungmetraje din serie! Despre cine să fie vorba oare?

În ultimii ani, au existat multe speculații referitoare la potențialii actori care ar putea interpreta rolul lui James Bond, în faimoasa franciză. Printre cei nominalizați s-a numărat și Henry Cavil, al cărui nume a fost menționat chiar și înainte de primul film cu Daniel Craig.

Însă chiar și așa, se pare în următoarele lungmetraje din seria James Bond, nu el ar fi personajul principal, ci nimeni altul decât Tom Hardy. Potrivit surselor din presa internațională, actorul de la Hollywood, în vârstă de 43 de ani ar fi dat deja proba pentru agentul 007, la începutul lunii iunie, și ar fi primit rolul!

Anunțul oficial despre cine va fi următorul James Bond va fi făcut doar la sfârșitul anului sau la începutul anului viitor, după ce filmul „No Time to Die”, în care Daniel Craig joacă pentru ultima dată rolul agentului 007, va fi lansat.

Cine este Tom Hardy

Tom Hardy este un nume sonor în lumea cinematografiei americane, atât datorită talentului actoricesc, cât și datorită versatilității de care a dat dovadă de-a lungul timpului în industrie. Vedeta a fost nomonalizat la Oscar pentru cel mai bun actor în rol secundar, în filmul „The Revenant”.

Deși acum se bucură de popularitate în întreaga lume și are o familie fericită, Tom Hardy a avut o copilărie extrem de dificilă. În tinerețe, actorul a fost dependent de droguri și alcool, încă de la 11 ani. A decis să pună punct viciilor în 2003, când a fost găsit într-un apartament din Londra, într-o baltă de sânge și vomă, după o supradoză.

 „A fost o lecție pentru mine. În moarte, am renăscut”, a declarat el ulterior.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest