Cine cedează primul în relația dintre Selly și Smaranda Știrbu? Vlogger-ul a dat răspunsul

 

Selly a vorbit în exclusivitate pentru Antena Stars despre cum reușește să își împace de fiecare dată iubita, Smaranda Știrbu. Cei doi formează un cuplu de mai bine de câțiva ani, însă puțini știu detalii despre relația lor.

Potrivit declarațiilor lui Selly, atunci când Smaranda se supără, ea este cea care cedează prima, deoarece vlogger-ul face și el pe supăratul. Într-un vlog recent, Selly i-a propus iubitei sale să își facă un cont pe un site de adulți, iar videoclipul a devenit viral pe Tik-Tok. Însă Selly susține că nu se șicanază unul pe altul, ci doar fac glume uneori bune, alteori proaste.

''Dacă ea se supără eu am o “schemă de șmecher” fac eu pe supăratul și ea cedează prima și vine să ne împăcăm. Am făcut un vlog mai lung în care le-am propus prietenilor mei câte o idee cretină și știam că va fi complet împotrivă și d-aia i-am propus să-și facă cont pe un site de adulți. Eu cred că s-a prins, că nu aveam cum s-o sun niciodată cu așa ceva. Nu ne șicanăm, am și eu glume, unele bune, altele proaste.'', a declarat Selly, în exclusivitate, la Antena Stars

Mulți se întreabă dacă cei doi au de gând să facă pasul cel mare la altar, însă Selly consideră că mariajul este o chestiune simbolică și că instituția căsătoriei nu mai contează atât de mult în zilele noastre. Vloggerul apreciază faptul că Smaranda este o fată independentă și ocupată, care vrea să își croiască drumul ei în viață.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest