Cine crezi că îi este alături Monicăi în cazul bijuteriilor furate?

 
+3 click pentru
galerie

Monica Gabor a avut nevoie de ajutor după ce i-au fost furate bijuteriile şi banii. Cine credeţi că i-a întins o mână? E vorba chiar de fostul soţ, Irinel Columbeanu, care vrea să o ajute în continuare.

În urmă cu două săptămâni, Monica a realizat că 10.000 de euro, şi bijuterii foarte scumpe i-au dispărut din seiful Mădălinei, furate chiar de fratele acesteia. O adevărată comoară! Piese unice în lume!

De pe trupul Monicăi, au ajuns sub un coteţ de câine maidenez! Într-o comună uitată a României. Valea Dragului, Giurgiu. Spre norocul ei, poliţia a găsit o mare parte din bijuterii. Primul care a anunţat-o pe Moni a fost chiar fostul soţ Irinel Columbeanu.

Irinel, cel care îi cumpărare Monicăi bijuteriile furate, a precizat că Monica poate face ce vrea cu ele şi chiar poate să le ţină la Izvorani, într-un seif numai al ei .

"Sunt ale ei, face ce vrea cu ele. Nu am înţeles de ce nu le-a adus la Izvorani, aveam două seifuri, iar unul era al ei. Dacă vrea să le depoziteze la mine, dacă mă roagă, nu am nimic împotrivă." a declarat milionarul.


Monica Gabor este aşteptată să ia bijuteriile de la poliţie. Asta dacă nu o să-i ofere o procură fostului soţ, Irinel Columbeanu, ca să-i ridice el bunurile.

Prietena Monicăi din casa căreia s-au furat bijuteriile, a fost văzută la sediul Secţiei 9 de Poliţie. De acolo, bruneta a mers la Mănăstirea Cernica. Fratele Mădălinei Apostol a intrat în apartament când ea era plecată de acasă. A fost văzut pe camerele de supraveghere ale blocului în noaptea de 30 ianuarie. De atunci, e dispărut fără urmă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest