Cine este Alex Bodi, bărbatul pe care Bianca Drăgușanu îl acuză că ar fi snopit-o în bătaie

 

Chiar dacă numele lui Alex Bodi a ţinut primele pagini ale tabloidelor ocupate, în ultima vreme, nu mulţi sunt cei care ştiu cine este, cu adevărat, fostul partener de viaţă al Biancăi Drăguşanu.

Cunoscut datorită relaţiei controversate pe care a avut-o cu Bianca, Alex Bodi este un tânăr afacerist, în conturile căruia se află sume cu muuulte zerouri în coadă. În ciuda faptului că s-a născut în România, bărbatul a ştiut cum să îşi dezvolte potenţialul antreprenorial, astfel ajungând unul dintre cei mai bogaţi afacerişti din ţară.

Pe lângă faptul că este omul de bază al unui milionar croat, care deţine mai multe mine de aur din Africa, unde supervizează compania specializată în vânzarea de aur sub formă de microlingouri, Alex Bodi şi-a deschis şi o afacere în Spania. Business-ul constă într-un spaţiu larg de distracţie pentru copiii de toate vârstele, cât şi într-o sală dedicată organizării de evenimente.

E clar! Alex Bodi are o viaţă la care alţii nici nu ar putea visa! Chiar dacă deţine bolizi de sute de mii de euro şi a mers în vacanţe de vis alături de Bianca Drăguşanu, de zeci de mii de euro, sumele din conturi nu au scăzut, ci din contră! Pentru că na, atunci când munceşti, totul poate deveni realitate!

În urmă cu ceva timp, Alex Bodi a mărturisit că lucrurile nu au fost întotdeauna roz pe plan financiar. În 2012 a avut parte de o lovitură foarte puternică, după ce şi-a pierdut toate afacerile şi implicit, şi toţi banii pe care îi avea. Şi chiar dacă mulţi s-au bucurat de eşecul lui, el le-a demonstrat că prin muncă şi ambiţie poţi ajunge la rezultate incredibile, iar drept mărturie stau sumele extraordinare din conturi!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest