Cine este bărbatul celebru la care Mihaela Moise apelează tot timpul: „E dovada clară că există prietenie”

 

Vedeta a dezvăluit cine este celebritatea care i-a spus o vorbă bună și i-a sărit mereu în ajutor când a trecut prin momente dificile.

 

Mihaela Moise a avut numeroase obstacole de trecut de-a lungul timpului. Ca orice ființă socială a apelat la prieteni pentru a le depăși. Astfel a reușit să realizeze cine-i sunt cu adevărat prieteni și cine s-a prefăcut că îi este aproape. Însă un bărbat i-a rămas mereu loial, a fost mereu alături de ea.

 

Vedeta a dat cărțile pe față și a vorbit despre dezamăgirile pe care le-a avut într-un interviu exclusiv acordat Antena Stars: ”Am fost trădată de oameni foarte apropiați și dezamăgiri care altfel, toate fac parte din viață, dar din asta înveți tot timpul că prietenii apropiați sunt cei care rămân acolo și oamenii care rămân lângă tine sunt cei pe care viața nu îi elimină. Atunci când se întâmplă ceva și te trădează un prieten, este clar că trebuia să iasă din viața ta”.

 

Dacă mulți au lăsat-o baltă, un bărbat i-a fost mereu alături. Este vorba de nimeni altul decât celebrul Cătălin Botezatu. Despre prietenia pe care o are cu designerul, Mihaela Moisa a spus: ”Bineînțeles că îl sun atunci când am o problemă, pentru asta sunt prietenii. Pentru mine el nu este Cătălin Botezatu pe care îl vad oamenii la televizor, eu îl cunosc și cu bune și cu rele. Îl cunosc ca și om și bineînțeles că da, a fost primul om pe care l-am sunat în momentul în care mi-am pierdut casa. Am avut o casă cu credit pe vremuri, eram și eu tânără și am pierdut casa și pe el l-am sunat prima oară și a zis ”Vino imediat la mine, nu e problemă, rezolvăm”. Mi-am luat o chirie, m-a ajutat, nu s-a pus problema Niciodată între noi de asta, și eu m-am recompensat față de el. Este un om la care poți apela oricând, la orice oră și el la noi, și noi la el. El este dovada clară după 18 ani că există prietenie și noi avem o gașcă a noastră în care greu se intră din afară. Este o gașcă încheghată și ne putem baza unii pe alții”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest