Cine este bărbatul cu care l-ar fi înșelat Raluca Pastramă pe soțul ei, Pepe. Amănunte incredibile! VIDEO

 
+5 click pentru
galerie

De când Pepe a anunțat că nu mai formează un cuplu cu Raluca Pastramă, detalii incredibile au ieșit la iveală. Amănunte inedite și pentru artist! Bruneta a cerut un ordin de restricție pe numele cântărețului, după ce acesta a tras-o la răspundere pentru un episod de infidelitate de care a aflat recent. Acum identitatea bărbatului cu care Raluca Pastramă l-ar fi înșelat a fost descoperită de sursele Spynews.ro.

La scurt timp după ce în presă s-a aflat că decizia Ralucăi Pastramă de a divorța de Pepe a fost din cauza unui alt bărbat, Spynews.ro a aflat și cine este, de fapt, „vinovatul” de destrămarea familiei artistului.

Potrivit informațiilor obținute de sursa menționată anterior, Raluca a plecat la munte într-o gașcă formată din mai multe persoane, printre ele numărându-se și bărbatul cu pricina. Ținem să precizăm că numărul fetelor a fost egal cu cel al băieților, fapt care ne face să ne întrebăm dacă nu care cumva a fost o drumeție „pe cupluri”.

Mai mult de atât, se pare că printre plimbările la munte, toată lumea a fost la o herghelie pentru a vizita și pentru a se fotografia alături de cai, mai puțin Raluca Pastramă, care a preferat să stea departe de aparatul de fotografiat, cel mai sigur, pentru a nu se da de gol.

Cine este bărbatul cu care l-ar fi înșelat Raluca Pastramă pe soțul ei, Pepe

Potrivit surselor Spynews.ro, bărbatul pentru care Raluca Pastramă l-ar fi mințit pe soțul ei, Pepe, este un cetățean de origine arabă din Quatar, care nu este persoană publică, însă care este celebru în lumea bună a Capitalei, grație etichetei de „Don Juan” pe care o are, cât și pentru conturile doldora de bani.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest