Cine este cea de-a treia femeie pe care Tzancă Uraganu a cerut-o în căsătorie. Le-a dat uitării pe Lambada și pe Mădălina!

 

Tzancă Uraganu este un adevărat „Don Juan”! Și nu o spunem noi, ci ultima cerere în căsătorie făcută stă drept mărturie! Manelistul le-a dat uitării pe mama copiilor lui, dar și pe cea de care spunea că este îndrăgostit nebunește și s-a logodit cu o altă femeie!

Face ce face și reușește să intre în atenția tuturor! Tzancă Uraganu a luat pe toată lumea prin surprindere cu cea de-a treia cerere în căsătorie făcută. Se pare că manelistul nu își mai dorește o relație nici cu mama copiilor lui, dar nici cu cea care îi furase inima în urmă cu câteva săptămâni, iar acum este pregătit să își unească destinul cu cel al unei brunete misterioase.

Tânăra a publicat pe contul ei de socializare o imagine cu inelul primit de la manelist, mândră din cale-afară că urmează să pășească spre altar cu acesta. Mai mult decât atât, potrivit informațiilor obținute de sursele Antena Stars, se pare că bruneta este o împătimită a cluburilor de noapte din Capitală, iar meseria pe care o are este de make-up artist.

Tzancă Urganu, un bărbat infidel cu acte în regulă

Este cunoscut faptul că Tzancă Uraganu a fost protagonistul mai multor scandaluri de natură amoroasă, iar asta după ce mama copiilor lui a dezvăluit infidelitățile bărbatului. Și dacă vă gândeați că manelistul ar fi simțit vreun sentiment de vinovăție după declarațiile făcute de soția lui, ei bine, vă înșelați! Artistul a spus chiar el că a înșelat-o cu mai multe domnișoare pe cea care l-a făcut tată.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest