Cine este femeia care îl inspiră pe Randi atunci când scrie versuri de dragoste: „Sper să o pot scoate din mintea mea”

 

Este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România, dar cu toate acestea, Randi reușește să își țină viața personală departe de lumina reflectoarelor. Și în ciuda faptului că scoate hit după hit în care cântă despre dragoste și despre pasiune, artistul nu a dezvăluit niciodată cine este femeia care îi este muză... până acum.

În cadrul emisiunii matinale de la Antena Stars, Randi a dezvăluit că versurile de amor îi sunt dedicate femeii ideale pe care și-a conturat-o doar în gând, dar pe care speră că o va întâlni vreodată în viața reală.

„Am eu chestiile mele de idealist. Oamenii, în general, să evolueze, asta îmi doresc. Din realitate fac parte și gândurile, că au energie. Femeia despre care vorbesc este în gândurile mele, deocamdată. Și poate la un moment dat o să pot să o scot din mintea mea să devină și fizică. La momentul actual este doar o dorință, o închipuire și îmi pare rău. Dacă deschid ușa s-ar putea să intre multe persoane nepotrivite și nu aș vrea așa ceva. E o pierdere a celui care nu a știut să lupte pentru el înșuși. Durerea face parte din viața noastră!” a spus Randi, în cadrul emisiunii „Star Matinal de Weekend”.

A suferit din dragoste

Unul din motivele pentru care Randi nu mai este protagonistul unei povești de amor, de ceva timp, este decepția din dragoste pe care a suferit-o în urma ultimei relații pe care a avut-o. Artistul mărturisea că timp de doi ani a încercat să facă lucrurile să funcționeze alături de femeia pe care o iubea, dar după ce a realizat că nu va avea câștig de cauză, a renunțat. Iar de atunci și până în prezent se fac șase ani de burlăcie.

„Am avut o experiență acum șase ani și mi-am dat seama că este un non-sens să stai să speri că o să fie bine. Și să aștepți doi ani ca cineva să se schimbe îți dai seama că ai muncit degeaba. Vrea liniște, înțelegere, la un nivel matur, oamenii nu se mai cunosc pe ei. La un moment dat chiar am devenit obsedat în a nu mai pierde vremea cu ceva care nu merită.", a declarat Randi, la Star Matinal, în urmă cu ceva timp.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest