Cine este femeia căreia i-a declarat dragostea Alex Bodi, la trei zile de la despărțirea de Bianca Drăgușanu

 

Nici bine nu s-a despărțit de Bianca Drăgușanu că Alex Bodi a fost prins cu mâța-n sac! Sau mai bine zis: cu bruneta la poartă! După ce Spynews.ro a pus cap la cap toate detaliile și a descoperit că afaceristul este consolat de o bombă sexy după separarea de fosta soție, iată că acum s-a avântat cu declarații pentru o altă femeie!

Nu puține au fost dățile când Alex Bodi a mărturisit că își iubește la nebunie familia! Tocmai de aceea, de ziua bunicii sale, afaceristul nu s-a ferit și a ținut să își mărturisească dragostea pentru „bunicuța sa dragă”, așa cum a numit-o în mesajul scris pe pagina sa de socializare.  

”Pentru mine un singur lucru e mai presus de orice: familia!!!te iubesc bunicuța mea dragă!!”, a scris Alex Bodi pe Instagram! 

Mai mult de atât, mesajul a fost postat imediat, după ce Spynews.ro a aflat că Alex Bodi ar avea o nouă cucerire alături, pe frumoasa Cassandra. Astfel că după toate speculațiile din presă, din mesajul dedicat bunicii sale putem înțelege și că nicio altă femeie din viața lui nu va fi la fel de importantă la fel ca cea care îl poate face să se simtă acasă.

Bianca Drăgușanu și Cassandra - gemene?

Forme perfecte, funduleț bombat, privire de felină și buze cărnoase. Pare că am descris-o pe Bianca Drăgușanu, nu-i așa? Dar nu, de fapt am făcut o scurtă prezentare noii cuceriri a lui Alex Bodi. Bruneta Cassandra pare sora geamănă a fostei soții a afaceristului. Ceea ce poate înseamna două lucruri: ori că Alex Bodi are un anumit tipar de femeie, ori că încearcă să găsească o femeie precum Bianca.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest