Cine este femeia cu care Alex Bodi a plecat la Monaco, după despărțirea de Bianca Drăgușanu

 
+5 click pentru
galerie

La scurt timp după ce a încheiat relația cu Bianca Drăgușanu, Alex Bodi a plecat la Monaco. Însă nu singur, ci însoțit de o domnișoară focoasă a cărei identitate reporterii Spynews.ro au aflat-o!

Încurcate sunt căile iubirii... mai ales când vine vorba de Alex Bodi și Bianca Drăgușanu. Deși în urmă cu câteva zile, cei doi păreau mai fericiți ca niciodată, exact în ziua în care au împlinit doi ani de relație, blondina și afacerista au decis să își spună „Adio” definitiv.

La puțin timp după ce au rupt orice legătură, Alex Bodi s-a și refugiat în brațele unei bombe sexy care, de data aceasta, nu este Daria Radionova, așa cum s-ar fi așteptat toată lumea, dat că după fiecare despărțire de Bianca Drăgușanu, afaceristul se poza alături de focoasa rusoaică.

Potrivit informațiilor obținute de Spynews.ro, noua cucerire a lui Alex Bodi este... mai veche. Chiar de pe vremea când afaceristul era căsătorit cu fosta nevastă, Iulia. Se pare că cei doi se cunosc de mai bine de 4 ani și atunci când are chef de „nebunii”, apelează întotdeauna la ea.

Femeia in cauză, exact în ziua în care a plecat la Monaco s-a dus disperată la apartamentului fostului iubit ca să îl anunțe că va regreta că s-au despărțit pentru că ea va pleca cu noul ei iubit, Alex Bodi, în vacanță. Mai mult de atât, domnița s-a lăudat cu escapada pe care o are cu Bodi și în rândul prietenelor ei, trimițându-le filmulețe cu ea și afaceristul din vacanța de vis.

Ceea ce ne surprinde însă este faptul că femeia cu care Alex Bodi a decis să meargă în Monaco pentru a se... relaxa nu se încadrează deloc în tiparele cu care ne-a obișnuit: bombe sexy tunate bine!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest