Cine este femeia de care Jador este îndrăgostit lulea: „Când mă îmbăt, mă gândesc numai la ea”

 

Deși este unul dintre cei mai râvniți burlaci, iar femeile roiesc în jurul lui, Jador pare că nu găsește nicio domnișoară pe gustul lui. Și știm și de ce! Este deja îndrăgostit lulea de cineva!

În cadrul emisiunii „Jador Adevărat”, manelistul a dezvăluit că deși nu s-a afișat cu nicio domnișoară până în prezent, inima lui a fost furată de o fostă iubită pe care nu o poate da uitării. Artistul a mărturisit că a făcut multe greșeli care au îndepărtat-o pe cea care i-a pus capac și regretă și în ziua de astăzi.

În ciuda faptului că au trecut ani de când povestea lor de dragoste lor a avut loc, Jador a recunoscut că încă mai are sentimente pentru ea: „Fata aia de care am zis, singura pe care am iubit-o. și am greșit mult față de fata aia. Atitudine de nota 10..Eu cred că o să o iubesc toată viața pe fata aia, dar nu o iubesc destul. Oricum când mă îmbăt mă gândesc numai la ea”, a povestit cu regret Jador.

Și-a lăudat fostele iubite

Cântărețul a avut numai cuvinte de laudă pentru fostele partenere, mărturisind că niciodată nu a fost înșelat, iar despărțirile au survenit în urma neînțelegerilor de moment.

„Oricum eu am avut numai iubite mișto. Doar că relație serioasă nu prea am avut. Chiar m-am comportat frumos cu ele. Doar cu fata aia am greșit, față de ea. M-am răzbunat. Nu m-a înșelat nimeni niciodată, nicio femeie, doar că singura problemă a fost că nu ne-am înțeles. Eu sunt încăpățânat tare de tot.”, a mai spus artistul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest