Cine este „fiul secret” al lui Liviu Vârciu. Îl crește de mai bine de zece ani!

 

Tată a trei copii, de mai bine de zece ani, Liviu Vârciu mai are în grijă un băiețel căruia i-a fost alături ori de câte ori a avut nevoie. După un deceniu în care l-a ținut ascuns, s-a aflat cine este, de fapt, copilul pe care l-a tratat ca pe fiul său.

În urmă cu aproximativ 11 ani, fratele lui Liviu Vârciu și-a găsit sfârșitul în urma unui accident de mașină violent. Ionuț a lăsat în urmă o soție îndurerată, dar și un copilaș de doar un an de zile pe nume Marior.

De când fratele său a murit, Liviu Vârciu a devenit tatăl băiețelului pe care l-a protejat și de care a avut grijă ca și când ar fi fost fiul său. În ciuda faptului că Mario locuiește în Constanța, prezentatorul emisiunii „Rămân cu tine” de la Antena 1 îl vizitează ori de câte ori are ocazia și îî oferă tot ce are nevoie.

Printre persoanele care au grijă de nepotul lui Liviu Vârciu se numără și fosta soție a fratelui său, dar și bărbatul cu care Roxana și-a refăcut viața. Prezentatorul TV a fost de acord cu decizia femeii de se recăsători și mai mult decât atât, apropiații familiei au dezvăluit că Vârciu se bucură de faptul că fosta sa cumnată îl poate crește pe Mario alături de un bărbat bun și capabil.  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest