Cine este fratele lui Mihai Trăistariu! Cu ce se ocupă și câți bani câștigă acesta

 


Cine este fratele lui Mihai Trăistariu! Artistul a vorbit despre fratele său, dezvăluind lucruri neștiute până acum. Iată cu ce se ocupă și câți bani câștigă acesta!

Relația dintre Mihai Trăistariu și fratele său, pictorul Vasile Trăistariu, este una foarte bună de când acesta și-a ajutat fratele să-și deschidă afacerea și să-l promoveze pe rețelele de socializare.

Mihai Trăistariu și-a pierdut ambii părinți de la o vârstă fragedă, iar artistul a rămas singur alături de ceilalți trei frați ai săi. Cântărețul a acordat un interviu în exclusivitate pentru Antena Stars în legătură cu fratele său pictor, Vasile, și este bucuros că fratele lui a început să-și promoveze singur afacerea cu tablouri pe rețelele de socializare, iar de data aceasta fără ajutorul fratelui său.

”S-a întâmplat un miracol. Miracolul e simplu, de vreo 10 ani mă chinui să-l conving să-și facă Facebook. I-am făcut eu, Facebook, i-am făcut tot felul de rețele de socializare, însă nu știe să le folosească și ieri a fost prima zi când și-a postat singur tablourile pe internet. Cu vânzare, cu preț, oricum el este foarte ieftin ca și pictor, l-am și certat pe tema asta și i-am zis să pună tablourile mai scumpe. El le pune la 150 RON, când doar cartonul și culorile sunt 100 RON, deci profitul lui e 50 RON”, a declarat Mihai Trăistariu, în exclusivitate, la Antena Stars.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest