Cine este Gabriela Prisăcariu, logodnica lui Dani Oţil. Detalii neştiute până acum/ VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

El, un cunoscut şi carismatic prezentator, ea - model celebru, cu maaare lipici la domni. Dar cine este oare domnişoara care i-a furat inima lui Dani Oţil? Păi vă spunem noi, pentru că am deschis dosarul Gabrielei Prisecariu.

Poate vi se pare cunoscut chipul blodinei, dar nu ştiţi cu exactitate de unde. Lumina reflectoarelor nu îi este străină Gabrielei. Ea a participat la o competiţie dedicată manechinelor şi a şi câştigat-o, iar cu noul titlu la activ, a dat lovitura în lumea modelling-ului.

În perioada competiţiei au existat mai multe controverse în ceea ce o priveşte pe Gabriela, a fost remarcată încă de la început datorită frumuseţii sale, însă atitudinea ei a fost cea care a atras anumite antipatii. A jucat şi rolul de asistentă în unele emisiuni, ceea ce i-a adus mai multă vizibilitate. Iar Gabriela a fost ambiţioasă şi şi-a urmat visul, astfel încât a ajuns să prezinte pentru cei mai cunoscuţi creatori români.

Ştim cu toţii cât de exigent este Dani, şi bineînţeles că îşi doreşte ca femeia care îi stă alături să aibă pachetul complet. Iar Gabriela nu are doar nişte picioare lungi şi un abdoment perfect lucrat la sală.

Blondina în vârstă de 27 de ani a urmat cursurile Facultății de Drept din cadrul Universității din București. Deci şi frumuseţe, şi inteligenţă. Bine, acum titlul de Miss Funduleţ nu este unul de lepădat, şi cu siguranţă Dani Oţil a fost impresionat la prima vedere de calităţile fizice ale manechinului.

Acum pare ea mai îndrăgostită ca niciodată, dar înainte ca prezentatorul să îi cadă în mreje, Gabriela Prisecariu a avut înainte o relaţie cu un celebru milioar. Aşadar, bomba sexy era obişnuită cu luxul, iar Dani Oţil a făcut tot posibilul să o ţină lângă el şi să o răsfeţe cu tot felul de vacanţe prin destinaţii exotice.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest