Cine este mama lui George Burcea. Povestea de viață impresionantă a acesteia

 


Cine este mama lui George Burcea. Mama actorului este considerată o eroină, aceasta făcând sacrificii pentru a-l crește pe George Burcea și frații lui. Detalii neștiute despre Georgeta Burcea și cum a ajuns fiul ei să scrie o carte despre experiențele mai puțin plăcute din timpul căsniciei părinților săi.

Cine este mama lui George Burcea. Actorul a scos o carte în care a povestit despre momentele de suferință prin care a trăit în copilărie. Georgeta Burcea a făcut multe sacrificii pentru copiii ei, dar puțină lume știe povestea de viață a acesteia. Mama lui George Burcea a fost internată de multe ori la spital în urma loviturilor pe care le primea de la soțul ei. Aceasta a avut mâna ruptă, capul spart, coastele rupte și fața tumefiată. Chiar și așa, mama lui George Burcea continua să trăiască alături de bărbatul care o rănea intenționat.

Nelu Burcea își lovea soția și își teroriza copiii, iar totul a luat sfârșit în 1998, cu uciderea amantei. Bărbatul a intrat în pușcărie pentru zece ani, după ce a recunoscut că a ucis-o pe amanta sa. În urmă cu ceva ani, actorul povestea un moment șocant.La ceva timp după divorțul părinților, George a vrut să reia legătura cu tatăl său, dar a fost la un pas să fie înjunghiat de propriul părinte. „După atâția ani, simt fiecare lovitură în parte, n-a rămas neatinsă de mâinile tale criminale nicio parte din corpul meu de copil, care nu visa decât o familie fericită. Și, în loc de iubire, pumni și ură. Ură din frustrare că nu-ți puteai tu depăși limitele. Cum am putut eu să te iubesc, sperând la o familie cu tine, cum am putut să stau să-mi rupi oasele, să distrugi visele”, spunea George Burcea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest