Cine este noua cucerire a lui Alex Bodi. Până și Pepe pusese ochii pe brunetă: “Am dat mai departe”

 
+3 click pentru
galerie

După ce s-a vehiculat ca Alex Bodi face tot posibilul ca să se împace cu Bianca Drăgușanu, iată că realitatea este cu totul și cu totul alta. Afaceristul s-a afișat în brațele unei bombe sexy pe care pusese ochii până și Pepe. Cine este noua cucerire a milionarului?

Alex Bodi a fost implicat într-o serie de controverse în ultima vreme, după ce s-a zvonit că și-ar dori o reîmpăcare cu Bianca Drăgușanu. În direct la Antena Stars, afaceristul a mărturisit că nici nu se pune problema de o reconciliere cu fosta soție, iar motivul pentru care s-a prezentat la salonul în care blondina își făcea manichiura a constant în continuarea unei conversații pe care nu o încheiase cu fosta soție. Însă nimic mai mult, potrivit spuselor sale.

După ce atât Alex Bodi, cât și Bianca Drăgușanu au infirmat că și-ar dori să se reîmpace, blondina s-a afișat în club alături de Gabi Bădălău, unde s-au purtat ca doi adolescenți amorezați unul de celălalt, iar Alex Bodi s-a fotografiat în brațele unei bombe sexy după care a tânjit până și Pepe, după cum arată imaginea de mai jos.

În urmă cu ceva timp, artistul a mărturisit că o cunoaște pe Bianca de când era animatoare într-un club, însă niciodată nu s-a întâmplat ceva mai mult între ei, deși a existat dorință din partea lui.

”Pe Bianca o știu cred că de 18 ani, era animatoare. Am zis că dacă nu era post mă uitam mai atent. Am dat mai departe. Eu n-aș da numai zoom, aș da mai mult. Dacă nu eram în post, intra pe privat. Eu am mai vorbit cu ea, suntem prieteni. Știu că a fost prietenă cu cineva cunoscut, dar nu contează.”, spunea Pepe la Showbiz Report.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest