Cine este noua iubire a lui Cătălin Botezatu, pentru care ar face orice. Imagini uimitoare cu celebrul designer/ VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Cătălin Botezatu este dispus să facă orice pentru cea mai nouă prezență din viața lui! Nu doar că îi oferă toată dragostea, dar i-a pus lumea la picioare, pe lux și opulență, așa cum ne-a obișnuit. Iar noi avem imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro care stau drept mărturie!

Că îi place bogăția, toată lumea știe, dar Cătălin Botezatu se gândește mereu și la cele mai dragi ființe din viața lui. Iar imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro reprezintă cea mai bună dovadă. Zilele trecute, celebrul designer a ieșit din casă pentru ființa extrem de drăgălașă de care s-a îndrăgostit.

Cătălin Botezatu a mers în oraș însoțit de șoferul lui care a condus bolidul de lux al creatorului, în timp ce designer-ul avea grijă de patrupedul lui drăgălaș. Îmbracat all black și bineînțeles cu masca de protecție la gură, semn că este foarte atent la sănătatea lui, creatorul de modă a ieșit din mașină și s-a îndreptat spre un magazin de animale să își răsfețe cățelușul.

Timp de câteva minute, designer-ul a analizat câteva produse și jucării pentru animalul său de companie. S-a uitat cu atenție la tot ce era în magazin, pentru că își dorește ca una dintre cele mai dragi ființe din viața lui să aibă parte de tot ce este nevoie.

Și după ce a ales ce să cumpere, probabil și-a dat seama că nu are banii la el și s-a întors la mașină. A lăsat cățelușul cu șoferul, apoi s-a întors în centru ca să plătească. Atunci când a ieșit avea asupra sa un pătuț pentru animalul său de companie, cu nenumărate boluri și jucării pentru patruped.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest