Dani Mocanu, într-o nouă relație! Cine este bomba sexy cu care s-a cuplat manelistul/ FOTO

 
+5 click pentru
galerie

Dani Mocanu se află într-o nouă relație!  Celebrul manelist s-a cuplat cu o bombă sexy după care tânjesc toți bărbații din industria manelelor. Mândru din cale-afară de noua iubită, așa cum era de așteptat, cântărețul s-a afișat deja cu ea în mediul online.

Noua cucerire a lui Dani Mocanu se numește Larisa Munteanu și este o cunoscută dansatoare în industria în care activează manelistul. Cei doi formează cel mai nou cuplu din lumea manelelor, iar drept dovadă stau atât spusele surselor apropiate din anturajul celor doi, cât și imaginile pe care le-a postat cântărețul recent.

Au fost împreună la mare

Dani Mocanu și Larisa Munteanu au fost împreună la mare, acolo unde s-au bucurat de apa caldă și s-au distrat pe cinste. Cei doi s-au distrat împreună pe un ski-jet sub razele soarelui și au imortalizat momentul pe care l-au publicat pe paginile lor personale, însă chiar și așa, nu vor să confirme relație.

Potrivit surselor apropiate celor doi, Dani Mocanu nu își dorește oficializarea relației din teama de a nu pierde din fanele pe care le are, iar Larisa Munteanu este de acord cu decizia manelistului.

„Se plac, este clar ceva între ei, dar niciunul nu își asumă momentan nimic ca relație. El, normal, vrea să pară singur ca să nu ăși piardă din fane, iar ea... Acceptă asta”, au explicat niște surse, potrivit wowbiz.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest