Cine este noua iubită a lui Johnny Depp. I-a strecurat numărul de telefon printre corzile chitarei

 

Chiar dacă se află în plin proces cu fosta soție, Amber Heard, viața amoroasă a lui Johnny Depp începe să arate din ce în ce mai bine. Actorul de la Hollywood este într-o nouă relație cu un fotomodel german, iar prima întâlnire a fost memorabilă.

Johnny Depp a fost surprins în fața unui hotel din Londra, în compania unei blondine superbe. Se pare că noua iubită a celebrului actor este Sophie Hermann, un fotomodel internațional cunoscut, în vârstă de 33 de ani și una dintre protagonistele reality-show-ului “Made in Chelsea”.

I-a dat numărul de telefon înt-un mod inedit

În ciuda diferenței de vârstă, potrivit presei internaționale, între cei doi ar exista o conexiune mult mai profundă decât pare. De asemenea, surse apropiate ale vedetei susțin că Johnny Depp și Sophie Hermann s-au cunoscut la începutul anului 2020, iar de atunci sunt de nedespărțit.

Dornică de a avea o relație cu starul de la Hollywood, fotomodelul german a pus un bilețel cu numărul ei de telefon între corzile chitarei actorului, iar de atunci, cei doi vorbesc non-stop la telefon.

Johnny Depp și fosta soție, într-un război de zile mari

Relația lui Johnny Depp cu Sophie Hermann vine ca un moment de respiro, după ce luni buni a fost protagonistul unui război de proporții cu fosta soție, Amber Heard. Astfel că, în prezent, starul de la Hollywood se bucură de momente de liniște și pace alături de fotomodelul german.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest