Cine este noua iubită româncă a lui Walter Zenga. Între ei este o diferență de 30 de ani

 


Walter Zenga are o nouă iubită, tot româncă. Fostul portar a divorțat de Raluca Rebedea după o căsătorie care a durat 15 ani și din care au rezultat doi copii, anul acesta. Acum, italianul pare să își fi găsit liniștea din nou, de data aceasta în brațele unei femei cu 30 de ani mai tânără ca el, dar acest lucru nu pare să reprezinte o problemă.

Michela Motoc, căci acesta este numele noii iubite a lui Walter Zenga, este o româncă stabilită de mai mulți ani în Italia, lângă Verona. De asemenea, de-a lungul timpului, tânăra a locuit o perioadă la Verona, locul unde se pare că s-au și cunoscut și îndrăgostit, într-o perioadă în care căsnicia italianului cu Raluca Rebedea era pe final.

Potrivit italienilor de la  Corriere dello Sport, Walter Zenga și iubita lui Michela s-au mutat, deja, împreună și sunt extrem de apropiați, lucru care dovedește că relația lui este foarte serioasă.

Săptămânalul Chi i-a surprins pe cei doi la cumpărături. Deși nu își lasă iubirea să se desfășoare și în public, faptul că locuiesc împreună confirmă faptul că nu sunt doar amici, așa cum se afișează atunci când sunt văzuți.


 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest