Cine este noul iubit al lui Florin Marin. L-a cunoscut la trei zile după moartea soțului: „Educat, sexy și bogat”/ VIDEO

 

Doar ce și-a îngropat soțul britanic, iar acum iubește din nou! Invitat în platoul emisiunii „Cool Summer Nights”, Florin Marin a vorbit cu lux de amănunte despre bărbatul de care este îndrăgostit lulea și cum l-a cunoscut.

La doar câteva luni de la moartea lui Philip Clements, iată că Florin Marin este protagonistul unei noi poveste de dragoste. Se pare că tânărul și bărbatul care i-a pus capac s-au cunoscut la trei zile după moartea preotului britanic, iar acum formează un cuplu fericit și împlinit.

„În Germania locuiesc mama, nepoții și sora mea. Voiam o vacanță, o relaxare, așa că am plecat. Eu m-am dus să mă relaxez, dar niciodată să nu spui niciodată. A apărut cineva în viața mea, un neamț. Un tip foarte drăguț, care mă știa.” a spus Florin Marin în cadrul emisiunii „Cool Summer Nights”

Cine este noul iubit al lui Florin Marin

Mândru din cale-afară de noua cucerire, Florin Marin a mărturisit că noul iubit este un avocat în vârstă de 49 de ani, foarte cunoscut în Germania. Mai mult decât atât, tânărul a dezvăluit că partenerul este un „tip foarte educat și sexy” și, așa cum era de așteptat, plin de bani.

„E un tip educat și sexy. Are 49 de ani. E și matur. Bani are, cu siguranță, tot ce îmi place mie. Este avocat. L-am cunoscut prin aplicația LGBT de dating, însă el mă cunoștea. Mi-a dat mesaj că cunoștea din presa din Germania. Moartea fostului soț a fost mediatizată în toată lumea și m-a invitat la o cafea. (...) Sunt îndrăgostit. Pentru că atunci când întâlnești o persoană care este compatibilă cu cerințele tale, atunci da, mă îndrăgostesc foarte repede. El era deja îndrăgostit de mine. Este singur. Este o persoană foarte cunoscută în Germania. Este un avocat splendid.” ne-a dezvăluit Florin Marin.

În ciuda sentimentelor frumoase pe care experimentează acum, Florin Marin a spus că nu mai are de gând să se căsătorească niciodată, mai ales după scandalul de proporții pe care l-a avut cu frații lui Clements Philip pentru averea preotului britanic.

„La căsătorie nu mă mai gândesc. Niciodată nu mai vreau. Mulți spun că m-am căsătorit pentru bani.” a mai spus tânărul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest