Cine este omul căruia Jador îi datorează celebritatea: „Dormeam în pat cu el și cu nevastă-sa"/ VIDEO

 

Deși acum se bucură de un succes incredibil, drumul celebrității lui Jador a fost pavat cu multe greutăți și experiențe neplăcute. Însă alături i-a fost întotdeauna omul fără ajutorul căruia nu ar fi putut ajunge artistul de astăzi.

În cadrul emisiunii „Jador Adevărat”, artistul a făcut o serie de dezvăluiri incredibile din viața sa dinainte să cunoască celebritatea. Jador a povestit că a trecut prin clipe grele și că a fost marginalizat în adolescență, dar alături de el a fost întotdeauna unchiul său căruia îi datorează totul.

Manelistul a dezvăluit că își dorește să îi răsplătească toată bunătatea și susținerea unchiului său prin construirea unei case de care să se bucure acesta, alături de familia sa.

„Îmi mai doresc o casă. O fac eu lângă unchiul meu. Pe ăsta îl iubesc la fel ca pe tata și mama. Dormeam cu el în pat și cu nevastă-sa doar ca să mă ajute să stau la facultate”, a mărturisit manelistul la „Jador Adevărat”.

A muncit mult ca să ajungă unde este astăzi

În ciuda tuturor obstacolelor pe care le-a întâmpinat în împlinirea visului său, Jador nu a încetat să creadă niciodată că va reuși, astfel că a făcut tot ce i-a stat în putință ca să își construiască o carieră în muzică.

„Am crezut mult în visul meu de a cânta și nu mulți cred în visul tău. Nimeni nu te ajută. (...) Nu aveam bani, mă duceam la facultate. Eram discrimat puțin de colegi, apoi m-am angajat”, a mai spus el.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest