Cine este și cu ce se ocupă Călin Hagima, soțul Roxanei Nemeș!

 

Este cu 11 ani mai în vârstă decât vedeta și i-a dăruit un inel de logodnă în valoare de 20.000 de euro.

 

Roxana Nemeș s-a căsătorit la începutul weekend-ului, dar mulți dintre urmăritorii ei se întreabă cine este și cu ce se ocupă proaspătul ei soț, omul de afaceri Călin Hagima. Mai ales că între ei este o diferență de vârstă de 11 ani, omul de afaceri având 42 ani.  

 

După mai bine de doi ani de când sunt împreună, cei doi au decis să facă și pasul următor. Vineri, 17 septembrie, Roxana Nemeș și Călin Hagima s-au căsătorit în mare secret. Cântăreața a purtat o rochie scurtă, mulată pe corp, ce i-a lăsat un umăr gol, în vreme ce alesul inimii a optat pentru un costum crem și cămașă albă.

 

Proaspătul ei soț are 42 de ani, este un antreprenor de succes, iar ca să o dea pe spate pe frumoasa blondă, acesta i-a dăruit un inel de logodnă în valoare de 20.000 de euro. Cererea a avut loc în centrul Capitalei, întrebarea fiindu-i pusă cântăreței de față cu toți cei prezenți, răspunsul fiind răsplătit cu aplauze răsunătoare.

 

De altfel, cu ceva timp în urmă, Roxana Nemeș a povestit pentru revista Viva cum a fost cerută de soție: „Cererea în căsătorie a fost inedită, nu mă mai așteptam, dar m-a cerut în centrul Bucureștiului, punând poze cu noi la apus și răsărit pe magazinul Cocor cu întrebarea: «Vrei să ne petrecem fiecare răsărit împreună până când viața ne va despărți?» Eu sunt adepta lucrurilor mici, dar în care pun mult suflet. I-am făcut tablouri cu mesaje din sufletul meu, mă gândesc întâi la el și apoi la mine în tot ceea ce fac”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest